Apartamenty Nowe Mikołajki

11-730 Mikołajki
692 356 518
Opis
Apartamenty do wynajęcia znajdują się na pierwszym i drugim piętrze kompleksu, posiadają w pełni wyposażone aneksy kuchenne z lodówką, płytą grzewczą i zastawą stołową, łazienki z wanną lub prysznicem, pościel i ręczniki.
Kompleks chroniony jest przez całą dobę, piętra zajmują apartamenty mieszkalne a parter sklepy, restauracje i punkty usługowe.
Dysponujemy monitorowanym parkingiem podziemnym a obok kompleksu apartamentów znajduje się parking dozorowany, przystań jachtowa, port statków Białej Floty, wypożyczalnie sprzętu wodnego, amfiteatr.
Apartamenty dzielą się na 10 kategorii:
1. apartamenty 1-pokojowe poniżej 25 m kw powierzchni dla 2 osób (do spania łóżko podwójne)
2. apartamenty 1-pokojowe powyżej 30 m kw powierzchni dla 2 osób (do spania łóżko podwójne)
3. apartamenty 1-pokojowe ok. 30 m kw powierzchni z widokiem na jezioro dla 2 osób (do spania łóżko podwójne)
4. apartamenty 1-pokojowe powyżej 30 m kw powierzchni dla 3 osób (do spania łóżko podwójne i pojedyncze)
5. apartamenty 1-pokojowe ok. 30 m kw powierzchni z widokiem na jezioro dla 3 osób (do spania łóżko podwójne i pojedyncze)
6. apartamenty 1-pokojowe powyżej 30 m kw powierzchni dla 4 osób (do spania łóżko podwójne i kanapa 2 osobowa)
7. apartamenty 2-pokojowe (sypialnia i salon) dla 4 osób (do spania 2 łóżka podwójne)
8. apartamenty 2-pokojowe z widokiem na jezioro (sypialnia i salon)dla 4 osób (do spania łóżko podwójne i 2 pojedyncze)
9. apartamenty 2-pokojowe dla 6 osób (do spania 2 łóżka podwójne i kanapa 2 osobowa)
10. apartament 3-pokojowy 2-poziomowy dla 8 osób (do spania 2 łóżka podwójne, kanapa 2osobowa, 2 łóżka pojedyncze)
Ceny wynajmu apartamentów zależą od okresu i ilości dni na jakie są wynajmowane oraz od ilości osób w apartamencie, w większości możliwe są dostawki, wszystkie posiadają aneksy kuchenne wyposażone w lodówkę, płytę grzewczą, zlew, czajnik, zastawę stołową i kuchenną.
Udogodnienia
Informacje dodatkowe
Lokalizacja
Al. Kasztanowa 8, 11-730
Opinie
comments powered by Disqus