8 października 2016 w Hotelu BoniFaCio w Sochocinie po raz kolejny odbyło się spotkanie miłośników wina, wybornej muzyki i pysznej kuchni w duchu Slow Food - czyli wieczór "Darek & Chefs".

Według nowej formuły wydarzenia, Szef Kuchni – Dariusz Ratuszniak, zaprasza swoich przyjaciół, wybitnych Szefów z innych restauracji i regionów Polski na wspólny kulinarny show i degustację potraw przygotowywanych w duchu Slow Food. Gościem tegorocznej edycji „Darek & Chefs” był słynny mistrz kuchni włoskiej w Polsce Giancarlo Russo.

Wstępem do pokazu umiejętności Mistrzów Kuchni było spotkanie miłośników Bachusa i degustacja znakomitych win z Alto Adiggio, Trydentu i innych regionów północnych Włoch. Natomiast artystyczną wisienką na torcie został występ znakomitego Krzysztofa Szmytke z zespołem „Etnostation” wykonującego porywające utwory będące fuzją różnych stylów i brzmień inspirowanych muzyką etniczną z różnych zakątków globu

 Hotel znajduje się pod adresem www.hotelbonifacio.pl

Poniżej kilka zdjęć z wydarzenia

5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
3
4
×

Korzystamy z Cookies. Przeglądając stronę zgadzasz się na zapis Cookie na Twoim urządzeniu